Professionals in data en telecom infrastructuren

Zoekt u een partner die alle taken en romslomp op zich neemt inzake ICT infrastructuur, bekabeld of draadloos, DTS Retail BV is u graag van dienst. Of het nu gaat om een kleine opdracht of een groot project, wij pakken het graag op. Wij leveren het project niet alleen met de hoogst mogelijke kwaliteit op, maar ook nog eens binnen de tijd.


Ook kunnen wij optreden als tussenpersoon tussen u en uw telecom provider. DTS Retail BV bied ook graag haar diensten aan inzake rollout projecten van backoffice-, POS- of mediaapparatuur.

Bekabeld

Bekabelde netwerk installaties worden aangelegd door middel van cat.5/6 UTP/FTP bekabeling. Elke netwerkkabel wordt met pre-certifier apparatuur getest van outlet tot patchpanel, dit alles volgens de T568B norm.

Draadloos

Installeren van WIFI accespoints, client bridges, 4G (backup) routers etc. Wij stellen alles in het werk om de beste RSSI resultaten te behalen met gebruikmaking van diverse antenne oplossingen zowel binnen als buiten het gebouw.

Apparatuur

Dienstverlening partner voor rollout projecten van alle mogelijke apparatuur. Installeren van de fysieke POS-, backoffice- of mediaapparatuur alsook software en netwerk implementatie. Wij zijn u ook graag van dienst om de logistiek en documentatie van het project op ons te nemen.


Laad oplossingen voor Elektrische Voertuigen (EV)

DTS Retail BV is een gecertificeerde reseller en installatie partner van EVBOX producten.


Met meer dan 125,000 laadpunten in meer dan 70 landen, ondersteund EVBOX bedrijven en steden om een bijdrage te leveren aan een toekomst met emissievrij vervoer.

Home line

De laadpaal voor thuis. Uit te breiden met load ballancing, automatische verekening met de werkgever. Ideaal voor de lease rijder.

Business line

Duurzaam, schaalbaar en slim. BusinessLine laadpalen zijn speciaal ontworpen voor bedrijfsmatig gebruik.

Public line

De publieke laadpaal verdeelt zonder moeite de beschikbare capaciteit tussen alle auto's en over het stroomnetwerk van elke stad.


Embedded hard- en software engineering

DutchEmbedded is een handelsnaam van DTS Retail BV.


Met de grootste zorg ontwikkeld DutchEmbedded zowel hardware als software voor alle mogelijke embedded systemen. We zien graag uit naar een mogelijke samenwerking voor ontwikkeling van uw nieuw product, van idee tot onze in-house productie.

Van idee...

Goede communicatie en heldere afspraken zijn de sleutel tot een goed eindproduct.

Naar ontwerpen...

Schema's en PCB's (printed circuit boards) worden ontworpen met behulp van CAD software. Na het "debuggen" worden gerber files gecreëerd voor productie van het eerste prototype.

Naar productie!

Na uitvoerig testen en eventuele aanpassingen is het product klaar om in-house geassembleerd te worden doormiddel van SMD en through-hole technieken.


Certificaten en veiligheid

Wij werken volgens de NEN-1010 richtlijnen. NEN-3140/VP en VCA-VOL gecertificeerd.

bron: NEN

bron: VCA

EVBOX gecertificeerd